PÅ HVILKET NIVÅ ER DU?


Trollklubb:
For de minste barna fra 4-5 år, som prøver slalåmski for aller første gang. Undervisningen er pedagogisk lagt opp i form av lek og moro.
Det er viktig at barna blir fortrolige med utstyret sitt og at de føler seg trygge på skiene.

Nybegynner:
For barn fra 5 år og oppover, ungdom og voksne som prøver seg for aller første gang. Du lærer å ploge, stoppe og ta heisen selv, og blir fortrolig med utstyret og bakkene. Har du gått på langrennski tidligere, men prøver alpint for første gang, så meld deg på nybegynnere hvis du føler deg usikker og vil ha litt repetisjon. Hvis du har balanse og kan kjøre skålheisen selv, melder du deg på noe øvet.

Noe øvet:
Når du kan ta heisen selv og kjøre plogsvinger ned bakken uten problem. Her går vi fort videre til parallellsvinger, men dette beror litt på alderen. Barna ploger litt lenger enn voksne for å føle seg tryggere og mer i balanse. For ungdom og voksne går vi fort over på carving.

Viderekommen:
Nå kjører du parallellsvinger og kan ta deg ned den store bakken. Du ønsker å tilegne deg riktig bruk av carvingskiene og prøver ut forskjellige teknikker i ulike terreng. Kursene på dette nivået inneholder fart, nye utfordringer og mye moro.

Er du i tvil om hvilket nivå du er på - ta kontakt med oss.